Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Gamaleon Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Fronturi din MDF furnir vopsit
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pe langa noile modele de fronturi din mdf vopsit lansate anul acesta, respectiv fronturile pictate, fronturile vopsite imitatie lemn si fronturile cu frezare maner tip S, GamaLeon vine in aceasta toamna cu un alt produs nou: fronturi din MDF furnir vopsit.

Cu o echipă de profesioniști, cu tehnologie de ultimă generație și cu peste 10 ani de experiență în domeniul fronturilor din mdf vopsit, GamaLeon este in topul celor mai buni producatori de fronturi din mdf vopsit, oferind calitate si pret fara concurenta.

Fronturile GamaLeon pot fi mate (gloss 0-50), lucioase (gloss 50-100), efecte speciale: metalizate, screpolante, marmura, efect stelar, iar gama de culori cuprinde toate culorile din paletarele RAL, NCS, ICA. Fronturile pot fi drepte, curbe, cu frezari pe suprafata frontului, pe grosimi diferite, prelucrare canturi R2- R8.

Materia primă de calitate utilizată în producție ne garantează un produs final calitativ, rezistent la apă și aburi și nu in ultimul rând ce oferă un design deosebit spațiului dvs.

In curand vom veni in intampinarea clientilor nostri si cu fronturi din mdf vopsit dimensiuni STAS, disponibile spre livrare in 3 zile, la un pret fara concurenta.
Din Gura in Gura